با کنار گذاشتن خانواده های مافیایی رژیم (خمینی، لاریجانی، هاشمی رفسنجانی) از قدرت توسط علی خامنه ای، کارشکنی ها و جنگ این خانواده ها در آستانه برگزاری مراسم تحلیف ابراهیم رئیس الساداتی (رئیسی) علنی شده است.
عباس عبدی که از نظریه پردازان جریان اصلاحطلب می باشد با توجه به اعتراضات گسترده در ایران و بررسی طرح صیانت مجلس رژیم از فضای مجازی، پیش از مراسم تحلیف رئیسی، از خانوادههای مافیایی رژیم با عنوان “گروه های درون سیستم” نام می برد و در توییترش می نویسد: «برخی گروهها درون سیستم دنبال عصبانیتر کردن مردم و افزایش اعتراضات هستند تا حسابی در کاسه رییسی بگذارند. طرفداران رییسی متوجه دسیسه هستند و از آن به کشیدن ضامن نارنجک تعبیر کردند.
وقتی به خودشان رحم ندارند ببین با دیگران چه کنند؟ سال نکوی این دولت از بهارِ طرح صیانت مجلس پیداست». وی در توئیت دیگری نوشته: «سیاست در ایران معادل کسب قدرت به هر قیمتی و مبتذل شده و از تامین خیرِ عمومی به عنوان هدف غایی سیاست تهی شده است».
اشاره عباس عبدی از کشیدن ضامن نارنجک به مطلبی است که توسط قرارگاه عمار با عنوان: «آقایان مجلس! ضامن نارنجک را نکشید»، منتشر شده است: گفته میشود مجلس قصد دارد در جلسه فردا (چهارشنبه) طرح موسوم به صیانت از فضای مجازی را به صحن بیاورد. گویا قرار است این طرح تحت اصل ۸۵ به چند کمیسیون تخصصی ارجاع شود و با تصویب آنها موقتا اجرایی شود. مثلا کمیسیون فرهنگی و امنیت ملی با تصویب این طرح تصمیم میگیرند که چند ماه آزمایش شود و بعدها صحن تصمیم بگیرد. این تصمیم هر چند ظاهری منطقی برای بررسی بیشتر این طرح دارد اما عملا زمینه را برای تصویب نهایی طرحی فاجعهبار مهیا میکند. طرح کمیسیون فرهنگی عملا در صحنه اجتماعی به معنای اعمال محدودیت سنگین در اینترنت است و بدتر نفع اقتصادی بزرگی به برخی شرکتها میرساند.
قرارگاه عمار در ادامه هشدار میدهد: «این متن کوتاه آخرین تلاش برای هشدار به مجلس یازدهم است، تصویب و اجرای طرح صیانت از فضای مجازی لکه سیاه پاک نشدنی در کارنامه مجلس فعلی است. طرحی که میتواند مانند کشیدن ضامن یک نارنجک در دستان دولت سیزدهم عمل کند. حداقل به حیثیت سیاسی خودتان رحم کنید. غیبت آقای قالیباف به علت سفر به سوریه، نمیتواند از بار مسئولیت رئیس مجلس کم کند، چه آنکه این طرح از نظر اثرات سیاسی و اجتماعی جزو ۵ طرح مهم یک دوره مجلس است و اگر جناب قالیباف نمیخواهد مجلس یازدهم به سرنوشت سیاه مجلس قبل دچار شود، باید نقشی در حد ریاست قوه ایفا کند. و تمام قد جلوی طرح کمیسیون فرهنگی ایستادگی کند».