نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل، در ملاقات با ویلیام برنز، رئیس سازمان مرکزی اطلاعات ایالات متحده آمریکا – CIA- خواستار اتخاذ استراتژی مشترکی از سوی دو کشور که برای واکنش به خودداری احتمالی رژیم ایران از بازگشت به برجام شد.
طبق گزارش اَکسیوس که از سوی برخی منابع اسرائیلی نیز تایید شده است، مقامات این کشور باور دارند که با آغاز کار ابراهیم رئیسی، احتمال بازگشت رژیم اسلامی حاکم بر ایران به برجام به شکلی که مورد نظر اسرائیل و آمریکا میباشد، بسیار بعید است. اما نگرانی اصلی دولت اسرائیل این است که تیم بایدن تحت فشار چین و لابیستهای رژیم اسلامی حاکم بر ایران در اطراف کاخ سفید، بدون پافشاری بر تغییراتی در برجام اولیه بدان بازگردد.
اسرائیل خواستار آن است که اگر بایدن برای برداشتن تحریمهای رژیم ایران اصرار دارد نیاز به توافقی رسمی است که عدم دستیابی به سلاح هستهای و پایان حمایت از گروههای تروریستی را تضمین کند.
امضای برجام ماحصل خواست اوباما بر پایه قولی که وی پیش از رسیدن به ریاست جمهوری طی نامهای به خامنهای، داده بود شکل گرفت و گرچه هیچ توافقی در کار نبود و طبق آنچه امیر عباس فخرآور در تقابل با بمباران خبری رسانههای چپ فارسی افشاء کرد و بعدا در فایل صوتی ظریف نیز تایید شد حتی امضاهای آن نیز نمایشی بیش نبود اما در عمل اجازه فروش حداکثری نفت و سیراب کردن تروریستهای منطقه و ادامه غنی سازی پنهانی را به رژیم ملاها داده بود. از همین رو در سال ۲۰۱۸ دولت پرزیدنت ترامپ از برجام خارج شد.