سازمان اطلاعات آلمان گزارش امنیتی سالانه خود را در ۲۴۰ صفحه منتشر کرد. در این گزارش، ۲۵ مورد از رژیم جمهوری اسلامی، نامبرده شده است. از فعالیتهای جاسوسی تا تلاش برای دستیابی به فناوری ساخت جنگافزار هستهای و تولید موشک.
بر اساس این گزارش فعالیتهای جاسوسی رژیم حاکم بر ایران و از جمله جاسوسی سایبری این کشور در آلمان در سال ۲۰۲۰ درقیاس با سال پیش از آن گسترش یافته است. در صفحه ۴۲ گزارش یاد شده نام جمهوری اسلامی ایران در کنار روسیه، چین و ترکیه بهعنوان فعالان اصلی در حملات و جاسوسی سایبری قید شده است. در صفحات ۴۴ تا ۴۷ گزارش امنیتی سازمان اطلاعات آلمان بارهانام ایران در ارتباط با فعالیتهای مخفی سایبری، به ویژه در عرصه جاسوسی با اهداف نظامی، مطرح شده است.
در این گزارش همچنین به پرونده یک بازرگان چینی اشاره شده است که در خدمت رژیم جمهوری اسلامی برنامه خرید تجهیزات مورد نیازبرای فعالیتهای هستهای و موشکی آن کشور را دنبال می کرده است. این بازرگان چینی به اتهام دو فقره فروش ماشین آلات حساس بهرژیم جمهوری اسلامی به دو سال و نیم زندان، محکوم شده است. گفته شده که ماشین آلاتی که این بازرگان چینی به ایران فروخته، ازقابلیت استفاده در امور نظامی برخوردار بوده است. پیش از این اطلاعاتی درباره جاسوسی سایبری رژیم حاکم بر ایران و تلاش براینفوذ در مراکز پژوهشی کشورهای هلند و سوئد با هدف دستیابی به فناوری هستهای و موشکی نیز منتشر شده بود.
از سوی دیگر، در گزارش به فعالیتهای جاسوسی سازمانهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی در خاک آلمان اشاره شده است. هدف اصلیاین فعالیتهای جاسوسی نظارت بر عملکرد مخالفان و نیروهای وابسته به اپوزیسیون رژیم در آلمان اعلام شده است.
در این گزارش نسبت به افزایش اعضای فعال گروه تروریستی حزب الله در آلمان ابرار نگرانی شده چرا که اعضای فعال حزبالله که ازحمایت رژیم جمهوری اسلامی برخوردارند از ۱۰۵۰ نفر در سال ۲۰۱۹ به ۱۲۵۰ نفر در سال ۲۰۲۰ افزایش یافته است.