یسرائیل کاتز: اسرائیل در خط مقدم مبارزه علیه حکومت آیت‌الله‌هاست و غرب باید حمایت کند

0

وزیر خارجه اسرائیل در یادداشتی که ۲۱ اوت (۳۱ امرداد) در روزنامه بریتانیایی «تلگراف» منتشر شد، به دولت‌های غربی هشدار داده با قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی از اسرائیل در برابر رژیم اسلامی حمایت کنند تا شرایط برای بازگشت ثبات و آرامش به خاورمیانه فراهم شود.

‏یسرائیل کاتز می‌نویسد انتصاب یحیی سنوار، مغز متفکر قتل‌ عام هفتم اکتبر، به عنوان رهبر حماس ثابت می‌کند که حماس جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت را که سنوار مرتکب شده تأیید می‌کند. این اقدام هرگونه توهم را در مورد اینکه یک جناح میانه‌رو از حماس وجود دارد که متمایز از شاخه نظامی و تروریستی آن است از بین می‌برد. درواقع کل این تشکیلات یک گروه تروریستی تحت کنترل رژیم اسلامی حاکم بر ایران است.

‏«رهبری حماس همیشه وقف تحقق هدف آیت‌الله‌ها برای نابودی اسرائیل از روی نقشه جغرافیا بوده است. حماسِ سنوار دیگر پشت نقاب جنگ برای مردم غزه پنهان نمی‌شود. در عوض، با افتخار آنها را قربانی ماشین جنگی بی‌امان و نسل‌کش تهران می‌کند».

در این یادداشت آمده، طی ۱۰ ماه گذشته راهبرد شوم و وحشیانه حکومت ایران به وضوح علنی شده است. از غزه تا لبنان و در سراسر خاورمیانه، شاهد حمله هماهنگ جمهوری اسلامی به ثبات منطقه بوده‌ایم. این تصادفی نیست؛ این دستورالعمل بازی حکومت ایران در میدان عمل است. از لبنان گرفته تا یمن، سوریه تا عراق، رژیم بی‌رحمانه دولت‌ها و سرزمین‌ها را تضعیف می‌کند و گروه‌های افراطی را برای خدمت به اهداف انقلابی‌اش مسلح می‌کند.»

تلاش‌های بی‌ثبات‌کننده حکومت ایران بطور فزاینده‌ای در یهودیه و سامره (کرانه باختری) مشهود است. تهران در حال تضعیف تشکیلات خودگردان فلسطین است و از گروه‌های افراطی با کامیون‌های اسلحه و پول حمایت می‌کند. اگر هشیاری اسرائیل نبود، یهودیه و سامره به سرعت به پایگاه دیگری از رژیم ایران تبدیل می‌شدند و ثبات اسرائیل و منطقه را تهدید می‌کردند. جاه‌طلبی‌های جمهوری اسلامی بیش از پیش گسترش می‌یابد، زیرا تلاش‌های این حکومت برای قاچاق اسلحه از طریق اردن این کشور کلیدی میانه‌رو عربی را نیز به خطر می‌اندازد.

علاوه بر این، روابطی مانند آنچه وزیر کشور آلمان، نانسی فِزر، در ارتباط با مرکز اسلامی هامبورگ و رهبر جمهوری اسلامی و حزب‌الله افشا کرده، نشان‌دهنده تلاش استراتژیک حکومت ایران برای گسترش ایدئولوژی انقلابی خود در سطح جهانی است.

کاتز با این توضیحات اشاره می‌کند، «سپاه پاسداران، محرک اصلی استراتژی رژیم ایران برای محاصره اسرائیل با «حلقه آتش» و تکثیر تروریست در خاورمیانه و جهان است. جامعه بین‌المللی باید سپاه پاسداران را به عنوان بزرگترین سازمان تروریستی جهان اعلام کند و تحریم‌های فلج‌کننده بیشتری را علیه جمهوری اسلامی اعمال کند. این اقدامات برای توقف فعالیت‌های بی‌ثبات کننده رژیم ایران و تضمین امنیت جهان ضروری است.»

وی بیان می‌کند که جهان باید بپذیرد که مبارزه اسرائیل علیه حماس برای جلوگیری از ایجاد یک سکوی پرتاب تروریستی دیگر توسط حکومت ایران در مرزهای این کشور است، سکویی که کل جهان را تهدید می‌کند. تدابیر امنیتی اسرائیل برای مقابله با جاه‌طلبی‌های رژیم ایران که بطور فزاینده‌ای گستاخ‌تر می‌شود، ضروری است.

وزیر خارجه اسرائیل می‌افزاید، «با نگاهی به آینده، هر راه حلی برای غزه، یهودیه و سامره باید این واقعیت را توضیح دهد. خودگردانی فلسطین در امور داخلی، همراه با نظارت امنیتی اسرائیل، بهترین گزینه کوتاه‌مدت برای مقابله با نفوذ رژیم ایران است و در عین حال به فلسطینی‌ها حداکثر فرصت برای اداره امور خود را می‌دهد. این روند برای شکستن چرخه خشونتی که به جاه‌طلبی‌های حکومت ایران دامن می‌زند بسیار مهم است. تاریخ ثابت می‌کند که هر زمان اسرائیل از نظارت بر امنیت عقب‌نشینی می‌کند، اولین کسی که خلاء را پر می‌کند، یک نماینده تروریست تحت کنترل حکومت ایران است.»

او در بخش دیگری از این یادداشت می‌نویسد، خطرات در این مبارزه بسیار فراتر از اسرائیل است. توسعه‌طلبی کنترل نشده حکومت ایران، تلاش‌های عادی‌سازی با همسایگان عرب ما را از مسیر خارج کرده و امنیت انرژی جهانی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی را تضعیف می‌کند. زیان اقتصادی جنگ‌افروزی رژیم ایران در حال حاضر تجارت جهانی را نگران کرده و قیمت کالاها را افزایش داده است.

در پایان کاتز خطاب به رهبران غرب می‌گوید، «اسرائیل در خط مقدم مبارزه‌ی جهان آزاد با محاصره جمهوری اسلامی قرار دارد. حمایت از اسرائیل در برابر آیت‌الله‌ها در تهران، حماس سنوار در غزه و حزب‌اللهِ نصرالله در لبنان اقدامی برای حفظ خود از سوی همه کشورهای آزاد است. جهان باید تشخیص دهد که نبرد امروز علیه حکومت ایران در ساخت «حلقه آتش» در سراسر خاورمیانه ممکن است مقدمه‌ای برای رویارویی‌های گسترده‌تر باشد. واقعیت در برابر چشم همه قرار دارد. اکنون پرسش این است که آیا جهان قبل از اینکه خیلی دیر شود به هشدارها توجه خواهد کرد؟»

خروج از نسخه موبایل