زمزمه‌های تشکیل شورای انقلاب قانون اساسی

0

امیر عباس فخرآور رئیس سنای کنگره ملی ایرانیان در گفتگوی کلاب‌هاوسی با عباس واحدیان از وی خواست برای تشکیل شورای انقلاب با چهره‌های عملگرا و مردمی نظیر سام رجبی، علی جوانمردی و مسیح علینژاد ارتباط برقرار کند.

آقای واحدیان یکی از چهارده نفر امضاء کنندگان بیانیه‌ای در خرداد ماه سال ۹۸ است که خواهان استعفای خامنه‌ای و تغییر قانون اساسی رژیم گردیدند.

به گفته عباس واحدیان روز گذشته ماموران اطلاعاتی رژیم با حمله به منزل وی همسرش، شهلا جهان بین را بازداشت و به مدت شش ساعت تحت بازجویی و مورد آزار و بی احترامی شدید لفظی قرار داده‌اند.

از دیگر امضاء کنندگان بیانیه ۱۴ می‌توان به محمدحسین سپهری، هاشم خواستار، زرتشت احمدی راغب، رضا مهرگان و گوهر عشقی و … اشاره کرد که برخی از آنان همچنان در زندان‌های رژیم اسیر هستند.

محمد نوریزاد یکی دیگر از امضاء کنندگان بیانیه مذکور است که پس از انتشار کتاب جنجالی و تاریخی رفیق آیت الله خواستار توضیح دادن خامنه‌ای درباره اسناد و محتویات این کتاب گردیده بود.

آقای نوریزاد سه روز قبل و پس از تحمل دو سال حبس و شکنجه و در پی ۶۰ روز اعتصاب غذا برای درمان به مرخصی آمده است.

این برای چندمین مرتبه در سال‌های اخیر است که کنگره ملی ایرانیان و امیرعباس فخرآور برای تشکیل شورای انقلاب پیشگام شده و تلاش می‌کنند.

اولین تلاش جدی برای تشکیل شورای انقلاب در پی قیام دی ۹۶ «حاصل همکاری مشترک آمدنیوز و کنگره ملی ایرانیان»، انجام شد که جاویدنام روح الله زم مدیر کانال آمدنیوز و عضو هئیت رئیسه سنای کنگره ملی ایرانیان یکی از چهره‌های بسیار موثر در جلسات مربوطه بود.

گرچه امروز متاسفانه روح الله زم در بین ما نیست اما راه و هدف او جهت همگرایی در آپوزیشن و تحقق رویایش برای رسیدن به ایرانی آزاد در سایه یک قانون اساسی مدرن و دموکراتیک ادامه دارد.

راهکار ارائه شده توسط کنگره ملی ایرانیان جهت ائتلاف چهره‌ها و گروه‌های آزادیخواه جمع شدن حول محور سند پیشنهادی قانون اساسی است که در آن تمامی افراد و گروه‌ها از حقوقی برابر برخوردار هستند و تنها صندوق رای تعیین کننده سرنوشت کشور خواهد بود.

هفته‌های پیش رو نشان خواهد داد که آیا این بار رهبران آپوزیشن و چهر‌های مردمی مبارز به تقاضای میلیونها ایرانی برای ائتلاف با یکدیگر پاسخ می‌دهند یا همچنان تشکیل این شورا تحت تاثیر منیت‌ها و رقابت‌های منفی و نیز توسط نیروهای نفوذی رژیم به تعویق می‌افتد.

اما با وجود تمام اختلافات در آپوزیشن و شیطنت‌ نیروهای نفوذی رژیم، آنچه قطعی است به پایان رسیدن عمر حکومت اسلامی و قانون اساسی آن در ایران می‌باشد و بی‌تردید انقلاب قانون اساسی که بیش از یک قرن پیش و با نام انقلاب مشروطه در کشورمان آغاز و همچنان در جریان است و امضاء کنندگان بیانیه ۱۴ بعنوان سمبلی از خواست میلیونها ایرانی خواستار به ثمر رسیدن آن شده‌اند در آخرین گام‌های مسیر طولانی خود برای رسیدن به پیروزی نهایی قرار دارد.

بدون نظر

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

خروج از نسخه موبایل