اسراییل: کاشان، محل آموزش پهپادی تروریست های یمنی‌، عراقی‌ و لبنانی‌ است

0
175

بنی‌گانتز، وزیر دفاع اسراییل، در یک سخنرانی دانشگاهی اعلام کرد رژیم اسلامی حاکم بر ایران در یک پایگاه هوایی در کاشان راه استفاده و هدایت پهپادها را به گروه‌های نیابتی‌اش آموزش می‌دهد.

این نظامی ارشد اسراییلی گفته: «پهپادها، سلاحی مرگبار و دقیقند که مانند موشک بالستیک یا هواپیما تا هزاران کیلومتر دورتر می‌پرند، ایران پهپادهایی با برد هزاران کیلومتر دارد و نیروی قدس سپاه آن‌ها را به نایبان ایران می‌رساند. با ده‌ها پهپاد پیشرفته حوثی‌های یمن اخیرا به عربستان و متحدان ایران در عراق به نیروهای آمریکایی و جاهای دیگر حمله‌کرده‌اند و در لبنان و فلسطین نیز تلاش بی‌وقفه‌ای هست برای انتقال پهپادهای پیشرفته و دانشش به دست حزب‌الله و حماس یا جهاد اسلامی.»

دفتر وزیر دفاع اسراییل بیانیه داده که حرف‌های وزیر دفاع «اطلاعاتی تازه» است که اسراییل از تصویر‌های ماهواره‌ای به‌دست آورده و دفتر نخست‌وزیری اسراییل هم تصاویری ماهواره‌ای منتشر کرد و مدعی‌شده که محل «پهپادها در باندهای فرودگاه کاشان» است.

۱۶۰۰ میلیارد تومان درآمد رژیم از جریمه راهنمایی و رانندگی در تهران
لشکر فیک‌ها در راه است؛ ۱۰ قرارگاه بسیج برای تربیت ۸ میلیون کاربر فضای مجازی

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!

تلگرام کنگره ملی ایرانیان
chat